Buitenwatersloot 25

Frisse tijden breken aan!

Geplaatst op:

Met verbijstering hebben we kennis genomen van de verdwijning van de schrik van menig bezoeker van de Kast. Daar waar vroeger de paddestoelen weelderig groeiden, overheerst tegenwoordig de geur van bloemetjes en het schijnsel van de spotjes op de wit glanzende tegeltjes. Het gaat over de WC zoals u wellicht al had bedacht. Door inzet van huis- en beunbaas heeft dit wonder zich kunnen voltrekken.

Hiermee is een stuk historie verloren gegaan, maar frisse tijden breken aan!

BWS de 'Kast' nu met douche

Geplaatst op:

Klimaatverandering op de BWS

Geplaatst op:

Na een lange tijd van aankondigen, zonder afspraak binnenlopen, nog meer aankondigen en inventarisaties is het eindelijk zover. De BWS heeft een nieuw dak met extra isolatie, extra lichtinlaat en minder luchtinlaat. Het leefklimaat is duidelijk veranderd en heeft zijn weerslag op haar bewoners. Het dicht op de natuur leven is, tot op zekere hoogte, voorbij.

De bewoners zijn echter zo veerkrachtig dat ze ook over deze verandering heen kunnen groeien. De biocultuur is nog steeds levendig en de aanleunwoning blijft onveranderd. De rest van het huis vermoedelijk ook, voor de komende jaren.

Activiteit

Geplaatst op:

De lente is de facto begonnen, dus de huisbazen ontwaken uit hun winterslaap. Zo af en toe worden zij gespot als zij weer eens het dak komen inspecteren, immer zonder afspraak, samen met een ander onbekend personage. De douchebak durven zij echter nog steeds niet aan te raken.

Het dak is nog steeds niet vervangen.

Geplaatst op:

Wordt vervolgd...

Een nieuw era

Geplaatst op:

De eerste BWS-era is voorbijgegaan. Zojuist hebben de immer inactieve huisbazen (zonder afspraak!) De Kast met een bezoek vereerd en hebben ze met droge ogen een nieuwe era aangekondigd. Grote beloften als een nieuwe keuken, een nieuw dak en een verbeterde douchebak werden ditmaal kracht bijgezet met een beloofde huurverhoging voor komende bewoners.

Juist in een periode waarin alle hoop verloren leek doordat de huisbazen aankondigden de BWS te willen verkopen, rijst De Kast plots als een Phoenix uit de as. Tenminste… zo is het geschetste scenario. De tijd zal leren wat er terecht komt van de plannen van de huisbazen.

Volgens de HO maken de huisgenoten maken zich ondanks de ontwikkelingen weinig zorgen: ‘Ook al wordt de BWS volledig verbouwd en opnieuw gekwast, toch blijft BWS De Kast.’